Cebette on tunnettu herkullisesta maustaan, joka sopii sekä kesäsalaatteihin että maukkaisiin lämpimiin ruokiin, ja se erottuu voimakkaan maun ja aromin ansiosta.
Cebette sekoitetaan usein uuteen sipuliin, vaikka se on hyvin erilainen vaihtoehto. Itse asiassa tämä kasvi erottuu alikehittyneen sipulin ansiosta, joka on saanut pitkän muodon ja sekoittuu näin ollen varteen.
Lopuksi, tätä kasvia voidaan nauttia keväällä, kesällä ja syksyllä (touko-lokakuussa).
Vaihtoehto: Vihreä okra
Alkuperä: Okra on kotoisin Afrikasta, mutta sitä viljellään nykyään monilla lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Meidän okramme kasvatetaan Senegalissa.
Kuvaus: Okra on pitkä ja sylinterimäinen vihannes, jolla on limainen rakenne ja hieman makea maku. Sitä käytetään usein ainesosana afrikkalaisessa, aasialaisessa ja karibialaisessa keittiössä.